VITAMIN MAMA DANISH: KEAHLIAN SHAKLEE

KEAHLIAN SHAKLEE

NAK JADI AHLI SHAKLEE??


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Kebelakangan ini ramai yang  bertanya saya bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entri kali ini saya nak berkongsi dengan anda tentang bagaimana dan kebaikan menjadi ahli Shaklee. 

Alhamdulillah. Kebanyakan dari mereka adalah customer yang repeat order dan terus berminat nak jadi ahli.. sama jugak dengan kes saya dulu. Dah guna, dah rasa best dan kesan rasa rugi lak tak jadi ahli.Betul tak?hihi


BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?


Ada 2 pilihan :

PILIHAN 1

  • Bayar Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage
  • Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.


PILIHAN 2

  • Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.


Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah.  Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus. 
Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN


  • Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year. Boleh pakai seumur hidup.
  • Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. 
  • Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.
  • Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE1. Harga ahli (JIMAT sehingga 33% dari harga retail). Setiap barang ada points 
2. Layak untuk dapat cash back jika melebihi 150 points utk satu2 bulan (lebih kurang RM480 belian/sales) yang akan dimasukkan terus ke akaun bank anda 
3. Tak wajib membuat belian setiap bulan kalau nak makan sendiri.
4. Login menggunakan ID anda di website shaklee utk membuat belian dan check points anda di situ. Boleh tengok berapa bonus anda juga 
5. Tak perlu simpan stok banyak-banyak jika nak menjual. Shaklee boleh poskan terus kepada customer.Komen
0 Komen

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

TQ atas komen anda. Share jika bermanfaat.

VITAMIN MAMA DANISH Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign